JP Media - шаблон joomla Mp3

LOCK the Club Presents: Classic House - Szeifert Acoustic

Classic House egyedülálló élő hangszeres show-val!
2017. április 8-án, szombaton Buda top klubjában, a LOCK-ban köszönthetjük hazánk egyetlen élő hangszeres show-val futó classic house turnéját. SZEIFERT erre az éjszakára egy alkalomhoz illő szettel készül, FLÖRT-ös, HOME-os, COLORS-os korszakainak és kilenc hivatalosan megjelent albumának legkedveltebb darabjaival hív  zenei utazásra. Az elmúlt két évtized mindenki számára szép emlékeket idéző klubhimnuszai kiegészítve az élő hangszer varázsával és a klub exkluzivitásával, igazán különleges atmoszférát és érzésvilágot teremt. A zenekari szekciót Müller Attila szaxofonnal, Kiss Péter gitárral, RitmoMago konga show-val és Galaxia live vocal-lal alkotják.
A Szeifert Acoustic kiemelt vendége az energikus szettjeiről híres Tebron lesz, aki hazánkban és külföldön, klubokban és fesztiválokon közel hatvan nemzetközi top dj-vel lépett már fel, az elektronikus zenei világ meghatározó tagjaként épült be a szakma és a Közönség köztudatába, LOCK-os fellépésén egy exkluzív Tabu Lounge szettel készül, felidézve egykori rezidenciájának emékeit.
Tebron után Vidoven pres. VDN System áll a lemezjátszók mögé, meghatározva a parti záró akkordjának hangulatát és köszöntve a napfelkeltét.

Szeretettel várunk! <3
Esemény: https://www.facebook.com/events/396338637416655/